La teva escola de Música

Amb motiu dels actes relacionats amb el Dia Internacional de la Dona, la Jove Orquestra del Gironès (JOG) oferirà el proper diumenge 7 de març de 2021 una actuació al pavelló de Flaçà. En el repertori figuraran obres de música clàssica com El llac dels cignes de P.I. Txaikovski, peces de R. Strauss i composicions més actuals com peces per al cinema i el rock. A més, s’inclouran dues obres de compositores femenines com són Camila Cabello o Hildur Guðnadóttir, aquesta última guanyadora d’un premi per la seva banda sonora a la pel·lícula Joker.

L’actuació començarà a les 12.00 h i serà d’entrada lliure, seguint totes les recomanacions sanitàries vigents.

Cal inscripció prèvia trucant a l’Ajuntament de Flaçà, al 972488058, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia. Aforament limitat.