La teva escola de Música

L’alumnat de teatre musical de l’EMG presenta Aladí a Bescanó i a Celrà

Tres funcions, dues al teatre de Bescanó i una al teatre de Celrà, són les representacions que l’alumnat de teatre musical de l’Escola de Música del Gironès posa sobre els escenaris del Gironès.

La primera cita del calendari va ser aquest dissabte, 12 de juny de 2021. El teatre de Bescanó era el lloc escollit per dur a terme l’estrena. I, l’endemà, es va fer la segona representació. La del dissabte, a càrrec de l’alumnat de l’aula de teatre musical de Salt, la del diumenge a càrrec del de l’aula de Fornells.

Els nervis i neguits per dur a terme la millor de les interpretacions apareixien però les professores responsables del teatre musical de l’EMG (Anna, Olga i Gemma) aconseguien reconduir-ho a goig i alegria. Tot estava a punt i solament calia aixecar el teló del dissabte i el del diumenge tot seguit!

Ha estat un curs molt complex i dificultós, però hem estat capaços de sobreposar-nos i malgrat les adversitats seguir endavant. La mostra és aquesta excel·lent i extraordinària representació. Una meravella. Amb aquestes paraules el conseller de l’EMG, Pere-Lluís Garcia, que no es va voler perdre l’estrena de la funció, felicitava al final de l’actuació la feina feta a tots els intèrprets i al cos docent.

Aladí, la llàntia, la catifa voladora, el geni, la princesa, els aspirants a sultans, la guàrdia, el visir, els trinxeraires, els venedors ambulants… tots els personatges en perfecte armonia entraven i sortien de l’escenari mentre ballaven, cantaven i sobretot feien gaudir cada vegada més a un públic plenament entregat a la màgia de les mil i una nits.

Anna Canals comentava al final de l’actuació del diumenge: Estem en un núvol de felicitat. Hem treballat molt, ens hem esforçat perquè tot funcioni… i ens ha sortit un espectacle rodó, tant el de dissabte com el de diumenge. De veritat que hem superat les nostres expectatives. Estic molt orgullosa de tot l’equip!

Diumenge dia 20 de juny és la darrera funció. Un espectacle idoni per acabar el curs lectiu, per posar un colofó a un curs 2020-2021 estrany, amb alts i baixos en la docència presencial, però amb una feina increïblement ben feta, seguida amb tenacitat i perseverança. Ara solament volem conèixer quina nova proposta ens portarà el curs 2021-2022.  😉

Felicitats a tohom i gràcies per aquesta meravella escènica!