La teva escola de Música

L’Escola de Guitarres va actuar dissabte a Bordils, la JOG diumenge a Sant Julià de Ramis i el teatre musical fa una doble representació dissabte i diumenge a Bescanó

El final de curs s’apropa i les formacions de l’EMG despleguen la seva virtuositat arreu de la comarca. Un cap de setmana musicalment majestuós que deixa una petjada inoblidable.

La primera cita del calendari era al casal del poble de Bordils. A les 6 de la tarda l’Escola de Guitarres del Gironès inciava la seva actuació amb un recital que va fer entusiasmar als assistents. Dirigits per Euken Ledesma i Ferran Plana els joves músics varen fer honor a la màgia de les 6 cordes.

A la mateixa hora però a l’altra banda de la nostra comarca s’estrenava Aladí, el musical que la formació de teatre musical havia escollit aquest curs per portar a escena. Una excel·lent representació que va embadalir als assistents. La inauguració corria a càrrec de l’aula de Salt i els nervis sobrevolaven els joves intèrprets.

24 hores més tard el teatre de Bescanó tornava a ser testimoni de la representació d’Aladí. Aquesta vegada eren els alumnes de l’aula de teatre musical de Fornells els encarregats de portar a terme la funció. Novament la interpretació va ser molt meritòria i l’ovació final així ho palesava. Les directores de les formacions (Anna, Olga i Gemma) no amagaven la seva plena satisfacció a la vista del resultat de la representació.

Aquest mateix diumenge, i també a les 6 de la tarda, la JOG, dirigida per Albert Bosch, desplegava el seu repertori a Sant Julià de Ramis en la penúltima de les seves actuacions per cloure una temporada que només es pot qualificar de sensacional.Som l’EMG, vine a fer música amb nosaltres!