La teva escola de Música

Enguany, de cara al final de curs, davant la impossibilitat de poder dur a terme amb seguretat concerts d’alumnes oberts al públic, la direcció pedagògica de l’EMG ha decidit fer un projecte diferent. La proposta pretén poder oferir-vos una mostra del treball fet durant el curs.

En aquestes darreres setmanes, els professors de l’escola han anat fent diferents enregistraments amb la intenció de poder oferir-vos un ventall, com més complet millor, de totes les especialitats que es duen a terme a l’EMG.

Els alumnes més petits, des de Petits Músics fins a Preparatori 1 (alumnes de 3 a 7 anys aproximadament) han fet enregistraments d’unes cançons, algunes de les quals són acompanyades per una base instrumental que han enregistrat prèviament professors de l’EMG.

En el cas dels alumnes d’instrument, tots els que així han desitjat fer-ho també han tingut l’ oportunitat d’enregistrar alguna de les peces del seu repertori.

Amb totes aquestes mostres es faran uns enllaços per pobles i d’aquesta manera tindreu l’oportunitat de gaudir del concert de la vostra aula de manera virtual.

Els podreu veure a principis de juliol al Classroom de l’EMG, entrant amb el vostre codi d’usuari i contrasenya.

Per acabar, us volem agrair tota l’ajuda i confiança que ens heu donat en un curs que, en tots els sentits, ha estat molt complicat de gestionar i que sense el vostre suport no hagués estat possible dur a terme.Desitgem que tots estigueu bé i esperem queel proper curs puguem retornar a la presencialitat en tota la nostra activitat musical.
Cordialment, Equip directiu