La teva escola de Música

Aquest passat diumenge, 15 de maig de 2022, el teatre de Bescanó va acollir la darrera representació del teatre musical de l’EMG.

4 representacions han tancat el curs del teatre musical de l’Escola de Música del Gironès. Del nerviosisme de l’estrena a Celrà el dia 8 de maig a l’èxtasi a Bescanó d’ahir al vespre quan va caure el teló de la darrera actuació.

Charlie i la Fàbrica de xocolata (de Roal Dahl) ha estat l’obra teatral musical escollida per aquest curs 2021-2022 a l’EMG. Novament dirigida per Anna Canals i les professores Olga Ruiz i Gemma Soler han posat sobre els escenaris aquesta interessantíssima representació musical que ha agradat a grans i petits. Una novel·la infantil amb un particular rerefons on els valors (humil·litat, fraternitat, generositat) tenen un gran protagonisme perquè es confronten amb l’egoïsme, la competitivitat i l’ambició que no aporten res.

El disseny i vestuari ha estat a càrrec d’Eva Gubau, com també la caracterització. De nou un treball insuperable, ple de detalls d’una bellesa i exquisidesa sublims.

L’obra, que ha comptat amb els esplèndids decorats de Nuxu Perpinyà, ha estat interpretada per tots els alumnes de teatre musical de l’EMG. Les funcions s’han realitzat a l’ateneu de Celrà el 8 de maig a les 12 i a les 6 de la tarda i al teatre de Bescanó el 14 i 15 de maig a les 6 de la tarda, en tots dos casos.

El públic que gairebé ha omplert totes les sessions ha manifestat grans elogis tant en les interpretacions, com en la música, així com els decorats, el vestuari i el maquillatge. Una gran obra amb una gran interpretació infantil dirigida de manera excepcional.

Enhorabona a tothom!