La teva escola de Música

Matriculació extraordinària curs 2022-2023

Ja hem obert el període de matriculació extraordinari del curs 2022-2023 a 16 municipis de la comarca del Gironès del 25 d’agost al 9 de setembre.

NIVELL ELEMENTAL

APRENENTATGE INICIAL (alumnes de 3 a 6 anys): Treball sensorial i vivencial de l’oïda, el ritme, la veu i altres aspectes musicals a través de les cançons, jocs, expressió corporal i pràctica instrumental en grup. A partir de 6 anys es pot començar l’estudi de l’instrument col.lectiu

APRENENTATGE BÀSIC (alumnes de 7 a 9 anys) i APRENENTATGE AVANÇAT (alumnes a partir de 10 anys): Treball progressiu del llenguatge musical en tots els seus aspectes. Classes d’instruments individuals o col·lectives. Els alumnes que vulguin encaminar-se cap a estudis professionals es podran preparar per a les proves d’accés a nivell mitjà.

TEATRE MUSICAL

El teatre musical és una activitat optativa per a l’alumnat de l’EMG de 6 a 14 anys. A part de cantar, els alumnes treballaran altres elements del teatre musical que complementaran la seva formació a més d’enriquir-los i dotar-los de recursos expressius i creatius.

MÚSICA A MIDA

S’adreça a tots aquells nens a partir de 6 anys, joves i adults amb inquietuds musicals amb coneixements bàsics o sense. L’EMG ofereix classes a mida tant de llenguatge musical com d’instrument individual o col·lectiu.

AULA DE MÚSICA MODERNA

Vols formar part d’un grup? No et conformis a escoltar les cançons que t’agraden, sigues tu el protagonista!!  Vine, aprèn, actua i grava els teus temes!! Classes de llenguatge musical, d’instrument individual i combos per a joves i adults.

FORMACIONS

Jove Orquestra del Gironès (inicial)

Jove Orquestra del Gironès (juvenil)

Escola de Guitarres del Gironès (inicial)

Escola de Guitarres del Gironès (juvenil)

AULES

Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix.

INFORMACIÓ

Per a més informació, truqueu al 972 213 533, de 10 a 14 hores o contacteu amb emg@girones.cat

ZOOM

31 d’agost a les 20h – ID 491 942 5090

2 de setembre a les 13h – ID 491 942 5090

5 de setembre a les 20h – ID 491 942 5090

7 de setembre a les 13h – ID 491 942 5090