La teva escola de Música

Inscripcions

Inscripció al Curs 2021-2022

Ja hem obert el període de matriculació extraordinari del curs 2021-2022 a 16 municipis de la comarca del Gironès del 23 d’agost al 9 de setembre.

Vine a fer música amb nosaltres!

NIVELL ELEMENTAL

Aprenentatge inicial, treball sensorial i vivencial de l’oïda, el ritme, la veu i altres aspectes musicals a través de les cançons, dels jocs, de l’expressió corporal i de la pràctica instrumental en grup amb instruments Orff. En el curs de Sensibilització 2 i Iniciació l’alumne participarà en la roda d’instruments que estarà a càrrec dels diferents professors de l’EMG.

TEATRE MUSICAL

El teatre musical és una activitat optativa pels alumnes de l’EMG de 6 a 14 anys. A part de cantar, els alumnes treballaran altres elements propis del teatre musical que complementaran la seva formació a més d’enriquir-los i dotar-los de recursos expressius i creatius. El final de curs es clourà amb la interpretació a diferents teatres de la comarca.

MÚSICA A MIDA

S’adreça a tots aquells nens a partir de 7 anys, joves i adults amb inquietuds musicals amb coneixements bàsics o sense. L’EMG ofereix classes a mida tant de llenguatge musical com d’instrument individual o col·lectiu.

AULA DE MÚSICA MODERNA

S’adreça a tots aquells joves que volen formar part d’un grup musical. Creat especialment per a tots els nois i les noies que no es volen conformar en escoltar les cançons que més el agraden. A tots els que volen ser els protagonistes de les cançons, aquesta és la teva oportunitat.

L’EMG ofereix classes a tant de llenguatge musical com de combos.

VINE, APRÈN, ACTUA I GRAVA ELS TEUS TEMES A L’AULA DE MÚSICA MODERNA!

FORMACIONS

Jove Orquestra del Gironès (inicial)

Jove Orquestra del Gironès (juvenil)

Escola de Guitarres del Gironès (inicial)

Escola de Guitarres del Gironès (juvenil)

AULES

Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Taialà (Girona) i Vilablareix.

INFORMACIÓ

Per a més informació, truqueu al 972 213 533, de 10 a 14 hores o contacteu amb emg@girones.cat

ZOOM

7 de setembre de 2021 – 5 de la tarda – ID 491 942 5090

9 de setembre de 2021 – 12 del migdia – ID 491 942 5090

Condicions Generals

Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l’EMG.

Si teniu coneixements musicals, impartits per una escola de música o un conservatori, i desconeixeu quin és el vostre nivell, abans d’omplir el formulari de matriculació contacteu amb l’equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a edemg@girones.cat o truqueu al 972 213 533.

Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l’EMG. Amb posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació. Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l’EMG amb la major promptitud possible.

El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.   
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web