La teva escola de Música

Inscripcions

Inscripció al Curs 2022-2023

Ja hem obert el període de matriculació extraordinari del curs 2022-2023 a 16 municipis de la comarca del Gironès del 25 d’agost al 9 de setembre.

Vine a fer música amb nosaltres!

NIVELL ELEMENTAL

L’Escola de Música del Gironès, és una escola de música homologada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per impartir els ensenyaments del nivell elemental de música:

APRENENTATGE INICIAL (alumnes de 3 a 6 anys): Treball sensorial i vivencial de l’oïda, el ritme, la veu i altres aspectes musicals a través de les cançons, jocs, expressió corporal i pràctica instrumental en grup. A partir de 6 anys es pot començar l’estudi de l’instrument col.lectiu.

APRENENTATGE BÀSIC (alumnes de 7 a 9 anys) i APRENENTATGE AVANÇAT (alumnes a partir de 10 anys): Treball progressiu del llenguatge musical en tots els seus aspectes. Classes d’instruments individuals o col·lectives. Els alumnes que vulguin encaminar-se cap a estudis professionals es podran preparar per a les proves d’accés a nivell mitjà.

TEATRE MUSICAL

El teatre musical és una activitat optativa pels alumnes de l’EMG de 6 a 14 anys. A part de cantar, els alumnes treballaran altres elements propis del teatre musical que complementaran la seva formació a més d’enriquir-los i dotar-los de recursos expressius i creatius. El final de curs es clourà amb la interpretació a diferents teatres de la comarca.

MÚSICA A MIDA

S’adreça a tots aquells nens a partir de 6 anys, joves i adults amb inquietuds musicals amb coneixements bàsics o sense. L’EMG ofereix classes a mida tant de llenguatge musical com d’instrument individual o col·lectiu.

AULA DE MÚSICA MODERNA

Vols formar part d’un grup? No et conformis a escoltar les cançons que t’agraden, sigues tu el protagonista!! Vine, aprèn, actua i grava els teus temes!! Classes de llenguatge musical, d’instrument individual i combos per a joves i adults.

VINE, APRÈN, ACTUA I GRAVA ELS TEUS TEMES A L’AULA DE MÚSICA MODERNA!

FORMACIONS

Jove Orquestra del Gironès (inicial)

Jove Orquestra del Gironès (juvenil)

Escola de Guitarres del Gironès (inicial)

Escola de Guitarres del Gironès (juvenil)

AULES

Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix.

INFORMACIÓ

Per a més informació, truqueu al 972 213 533, de 10 a 14 hores o contacteu amb emg@girones.cat

ZOOM

31 d’agost a les 20h – ID 491 942 5090

2 de setembre a les 13h – ID 491 942 5090

5 de setembre a les 20h – ID 491 942 5090

7 de setembre a les 13h – ID 491 942 5090

Condicions Generals

Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l’EMG.

Si teniu coneixements musicals, impartits per una escola de música o un conservatori, i desconeixeu quin és el vostre nivell, abans d’omplir el formulari de matriculació contacteu amb l’equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a edemg@girones.cat o truqueu al 972 213 533.

Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l’EMG. Amb posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació. Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l’EMG amb la major promptitud possible.

El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.   
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web