La teva escola de Música

Oferta educativa

Nivell elemental

Des dels 3 anys, els alumnes inicien el seu recorregut des d’un aprenentatge inicial, passant per l’aprenentatge bàsic i arribant a l’aprenentatge avançat.

Classes individuals d’instrument des de Preparatori 1 fins a 4t.

Classes col·lectives per a Iniciació, Preparatori 1 i Preparatori 2.

* Curs de pas de grau al conservatori de grau mitjà: Els alumnes que volen continuar els estudis de grau mitjà de música al conservatori professional han de fer aquest curs de preparació a les proves d’accés.

Llenguatge musical

  Aprenentatge inicial

  Treball sensorial i vivencial de l’oïda, el ritme, la veu i altres aspectes musicals a través de cançons, jocs, expressió corporal i pràctica instrumental en grup amb instruments Orff. En el curs de Sensibilització 2 i Iniciació, l’alumne participarà en la roda d’instruments que anirà a càrrec dels diferents professors de l’EMG.

  • 3 anys – Petits músics
  • 4 i 5 anys – Sensibilització 1 i 2
  • 6 anys – Iniciació

  Aprenentatge bàsic i avançat

  Treball progressiu del llenguatge musical en tots els seus aspectes, ritme, educació de l’oïda, lectura, audició, conceptes teòrics, etc. Es pot iniciar l’estudi de l’instrument individual i col·lectiu i participar de la pràctica instrumental en grup amb diferents formacions de l’EMG.

  Aprenentatge bàsic

  • 7 i 8 anys – Preparatori 1 i 2
  • 9 anys – Primer

  Aprenentatge avançat

  • A partir de 10 anys – Segon, Tercer i Quart

  Música a mida

  S’adreça a tots aquells nens a partir de 7 anys, joves i adults amb inquietuds musicals amb coneixements bàsics o sense. L’EMG ofereix classes a mida tant de llenguatge musical com d’instrument individual o col·lectiu.

  Música moderna

  Vols formar part d’un grup?

  • No et conformis a escoltar les cançons que t’agraden, sigues tu el protagonista!
  • Vine, aprèn, actua i grava els teus temes!
  • S’ofereixen classes de llenguatge musical modern, combos, instrument indivual i col·lectiu, cant modern…

  Roda d’instruments

  La roda d’instruments està adreçada a alumnes que han de triar instrument per als cursos de Sensibilització 2 (5 anys) i Iniciació (6 anys).

  Banc d’instruments

  Disposem d’un banc d’instruments en préstec amb una petita quota mensual de lloguer (clarinet, contrabaix, flauta travessera, saxo, violí, violoncel…).

  Instruments

  Acordió, baix elèctric, bateria, cant clàssic i modern, clarinet, contrabaix, flauta travessera, flauta de bec, guitarra, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxo, teclat, tenora, trompeta, viola, violí, violoncel…